gere rose

Gere & Schubert Rose

 

Gere Schubert Rose

A Villányi borvidék korai szüretelésű Kékfrankos, Merlot, Pinot Noir és Cabernet Franc szőlőiből készült rosé bor. Acéltartályban, irányított hőmérsékleten erjedt. Az illatában piros bogyós gyümölcsöket és mandarint idéző jegyek, a szájban telt és élénk benyomással társulnak.

russian standard vodka a piafutar.hu oldalon

Russian Standard vodka

Russian Standar Original

A Russian Standard márkát 1998-ban mutatta be Rusztam Vasziljevics Tariko. Az eredeti, később Russian Standard Originalra átkeresztelt termékkel a Russian Standard az orosz piac egyik legkomolyabb prémium vodkamárkájaként jelent meg. Az 1990-es évek Oroszországának gyorsan növekedő piacán a márkának – a prémium italok között szokatlan módon – előnyére vált az új orosz, szovjetmentes önkép.

Két évvel a sikeres oroszországi indulás után a márka belépett a nemzetközi piacokra. Ezután jelent meg a Russian Standard Platinum változat 2001-ben és az Imperia nevű luxusmárka 2004-ben.

2006-ban Szentpétervárott új szeszfőzdét építettek, mely évente 4 millió rekesz vodka előállítására képes.

Forrás. Wikipedia

Rendeld meg a piafutar.hu oldalon vagy telefonon a 06705123229 és kapd meg akar 30 percen belül Budapesten.

dom perignon diszdobozos champagne

Dom Perignon

Dom Perignon Brut Champagne

 

A Dom Perignon pezsgő a világ talán egyik legelismertebb és legelőkelőbb itala. Kiváló minőségű, nagy hagyományokkal rendelkező nedű. Nevét a pezsgő atyjáról, Dom Perignon szerzetesről kapta.

Hagyományos Champagne-i eljárással készített ital.

Kézzel szedik a harmincezer hektáron termő szőlőt, elkerülve a spontán préselődést, kis űrtartalmú dobozokba. A dobozok alján elfolyó nyílás van, ha mégis összenyomódna a gyümölcs és levet eresztene.

A magas minőségű pezsgő, mint a Dom Perignon, akár nyolc éven keresztül is pihen a champagne-i pincékben.

Ezután a cuvée-hez élesztőkultúrát és cukrot adnak, majd a pezsgős palackba kerülnek. Innen számítjuk a második erjedést. A palack légmentes lezárása miatt a széndioxid nem tud távozni, így buborékok képződnek.

Forrás: vinopedia.hu

 

Rendeld meg a Dom Perignon Brut Champagne-t  piafutar.hu oldalon vagy telefonon a 06705123229.Este 6tól akár 30perces szállitási idővel Budapesten.

Bushmills Black Bush

A gourmet fogyasztók szerte a világon igen nagyra becsülik a Black Bush-t. Hajdanán ezt a házasítást a whiskey rajongók likőr-whiskeynek titulálták utalva ezzel is lágy, sherrys és gyümölcsös jegyeire. Ebben a kompozícióban a kiemelkedően magas maláta whiskey arány (80%) és a spanyol Oloroso sherry hordóban eltöltött 7 év tovább erősíti ezt a komplex ízhatást. Önmagában fogyasztva, jégre töltve ajánljuk, de szuperprémium koktélok alapanyagaként is remek választás.

gere kopár magnum 2013 piafutar.hu

Gere Kopár cuvee

Gere Kopár Cuvee

 

Általános leírás: Villány egyik legjobb dűlőjeként ismert terület, mely Villány és Nagyharsány között, a Szársomlyó hegy (442 m) déli részén terül el. A teljes területe 63,5 ha.

A Kopár dűlő kiterjedése folytán is többarcú. Vannak dél-délkeleti és dél-délnyugati irányba néző oldalai, és a tengerszint feletti magasság mellett a dőlésszög is változik: a hegy alja lankásabb (6-13%), felfelé haladva meredekebb (21-30%). A Kopár Nagyharsány felé eső nyugati része megkülönböztető nevet is kapott. Ezt a hegyoldalt sokan Szarkás-dűlő néven emlegetik a mai napig. A Gere Pincészet csúcsborainak (SOLUS, KOPÁR) legszebb alapanyagát termesztjük ezen a területen.

Talaj: A hegy lábától felfelé haladva a termőtalaj egyre vékonyodik. A legfelső területeken már a mészkő alapkőzet is kilátszik (innen ered a Kopár elnevezés). A szőlőtőkék kisebb, de ásványi anyagokban gazdagabb, koncentráltabb fürtöket nevelnek. Az itt szüretelt szőlő a többi területhez képest minden évben kb. 2 héttel korábban érik és tökéletes érettséget mutat.

Mikroklíma: a Szársomlyó hegy hatalmas kőzettömege egészen egyedi mikroklímát eredményez ezen a dűlőn. A napsütés hatására felvett hőt a kőzet az éjszaka folyamán visszasugározza, ezáltal nincsenek nagy hőingadozások nappal és éjszaka között. Erre a területre érkezik a legtöbb napsugárzási energia hazánkban és a déli fekvésnek köszönhetően a napsütéses órák száma 2100 óra). A napfény a fürtöket szinte minden oldalról körülöleli.

 

Rendeld meg most a Gere Kopár Cuvee most telefonon a 06705123229 en vagy a piafutar.hu oldalon.

jim beam whisky

Jim Beam

Jim Beam whisky

 

Jim Beam amerikai whisky és likőrmárka, mely a világ egyik legnagyobb mennyiségben eladott bourbon whiskyjét gyártja a Kentucky állambeli Clermontban.

1795 óta a Beam család hét generációjának volt valamilyen köze a gyártó céghez, a „Jim Beam” márkanevet azonban csak 1933-ban kapta James B. Beam tiszteletére, aki a szesztilalom után újjáépítette az üzletet. A Jim Beam tulajdonosa és gyártója ma a Suntory Beam Inc., ami az oszakai székhelyű Suntory leányvállalata. A Beam székhelye Chicago külvárosában található. Az üzletet alapító Beam/Noe család jelenleg is részese az üzletnek. A cég különböző whiskyket, whiskytartalmú likőröket, illetve egyéb whiskyt tartalmazó élelmiszereket is előállít.

A mára Jim Beamként ismert márka lepárlómestereként a Beam (és Noe) család hét generációja követte egymást. Jerry Dalton (1998–2007) volt az első családon kívüli lepárlómester, utódja pedig ismét a család tagja.

Forrás: wikipedia.hu

 

Nonstop Jim Beam rendelés a piafutar.hu oldalon.Rendeld meg most és kapd meg akár 30 perc alatt Budapsten.

Captain Morgan Spiced Gold

Captain Morgan Spiced Gold: A híres és hírhedt Henry Morgan kapitányról kapta nevét, aki a Karib-tenger partvidékén kalózkodott, majd később pályát módosított és Jamaica kormányzójaként morzsolta napjait. Idős korára visszavonult a közélettől, és kedvenc itala, a rum előállításának szentelte képességeit. Morgan kapitány 1688-ban halt meg, de a cukornádból készült híres ital készítésének tudományát az utókorra hagyományozta. Az azóta eltelt évek hagyománytisztelete tükröződik a nyugatindiai eredetű italban. A nemes italt több évig, tölgyhordóban érlelik, és a déli tengerek világának egyik

Kedvenc koktél- és long drink alapanyaga.

Fentimans

Eredetileg a Fentimans növényi alapú üdítőitalait kőedényekben szállították és árulták háztól-házig, miközben az italok erjedése folytatódott tovább. Thomas Fentiman ükapjának köszönhetően később pasztörizálták és palackozták az italokat, így hosszabb ideig megmaradhatott üdítő frissességük.

Egy összetett ízű tonik, amely finom keveréke a virág és természetes növényi kivonatok ízeinek, az izsóp és a mirtusz földes ízjegyeit ellensúlyozza a cukor édessége és a kinin élessége. Ezt tetézi még a lime virág és a boróka könnyedsége.

Forrás: culinaris

Glenmorangie

A Glenmorangie  single maltok nagyjainak egyike: minden megalkuvástól mentes, esztétikusan szép whisky az első rejtélyes szippantástól az utolsó, szívfájdítóan csábító kortyig. Az elképzelhető legösszetettebb egyensúly.

Egy neves francia parfüm készítő állítólag 26 különböző aromát fedezett fel benne. Nap érlelte mandarin, citrom, alma, körte és barack olasz kerteket idéző aromája. Mindez kiegészülve vaniliás és mentás jegyekkel.

Íz: Áttetsző tölgyes jelleg végig kísérve az árpa enyhén füstös jegyeket sugalló ízével, s mindez kiegészülve vaníliás, gyümölcsös, barackra emlékeztető jegyekkel.

Lecsengés: Ínycsiklandó aromák varázslatos édessége marad hosszú ideig a szájpadlásunkon.

Egyensúly :Az egyik legtökéletesebb Single Malt: kompromisszumokat nem ismerő letisztult szépség az első kortytól az utolsó cseppig. Komplexitás a maga legtökéletesebb valójában!

Egyéb jellemző Jim Murray elismerését 94 ponttal fejezte ki 2008-as Whisky Bibliájában: „Szuperstar whisky, mely értelmet ad életünknek! Szín: Gyönyörű mézsárga.

A  10 éves Glenmorangie két ízléses fémpohárral egy díszdobozban!

Grey Goose díszdobozban

Grey Goose

Grey Goose vodka

A francia gasztronómiát senkinek sem kell bemutatni. Az ételek és borok minősége, a cognac-ok és egyéb kiváló és csodálatos italok, amelyek ezen ország tájairól származnak, sejtetni engedik, hogy ha itt belefognak egy alapvetően „tájidegen“ szesz gyártásába, akkor az is „merveilleux “ lesz. Sidney Frank is így gondolta… Elege lett a vodkákról gondolt begyöpösödött álláspontból és alkotni akart egy igazán finom vodkát az amerikai piacra. Valószínűleg sikerült. Sikerét köszönheti a marketing kampányának és hatalmas részben François Thibault-nak! A francia Maître de Chai felkérése tette az italt olyanná, amiért a világ „legfinomabb“ vodkája címet kiérdemelte.

Magát a búzát, amit használnak Picardy-ban termesztik, és szuperprémium, /A/ kategóriás téli búza, amely az októberi vetés után, legkorábban augusztusban szüretelnek. Az egyedi élesztő kultúra hozzáadása után elkezdődik a fermentáció. Kb. 20 fokos „sör“ készül belőle. Ezután egy 5 lépcsős eljárással lepárolják, és ezután átszállítják Cognac-ba. Onnan származó, többször átszűrt forrásvízzel fokolják be. Azért is fontos a terület talajáról származó forrásvíz, mert nagyon egyedi jelekkel rendelkezik.

Ez után következik a palackozás. Kimondottan érdekes a hosszúkás nyak, a füstüveg jelleg, és a háttérben lévő festői táj és a vadludak. A ‘termék’ minden részletéből sugárzik az odafigyelés és a minősèg.

Illat: Elegáns és könnyed aromákkal telt.

Íz: Ropogós. Ez a gabonavodkákra jellemző jegy. Krémes és édeskés zamat.

Rendeld meg a Grey Goose vodkát telefon a 06705123229 en vagy a piafutar.hu oldalon és kapd meg akár 30percen belül Budapesten.