Grey Goose díszdobozban

Grey Goose

Grey Goose vodka

A francia gasztronómiát senkinek sem kell bemutatni. Az ételek és borok minősége, a cognac-ok és egyéb kiváló és csodálatos italok, amelyek ezen ország tájairól származnak, sejtetni engedik, hogy ha itt belefognak egy alapvetően „tájidegen“ szesz gyártásába, akkor az is „merveilleux “ lesz. Sidney Frank is így gondolta… Elege lett a vodkákról gondolt begyöpösödött álláspontból és alkotni akart egy igazán finom vodkát az amerikai piacra. Valószínűleg sikerült. Sikerét köszönheti a marketing kampányának és hatalmas részben François Thibault-nak! A francia Maître de Chai felkérése tette az italt olyanná, amiért a világ „legfinomabb“ vodkája címet kiérdemelte.

Magát a búzát, amit használnak Picardy-ban termesztik, és szuperprémium, /A/ kategóriás téli búza, amely az októberi vetés után, legkorábban augusztusban szüretelnek. Az egyedi élesztő kultúra hozzáadása után elkezdődik a fermentáció. Kb. 20 fokos „sör“ készül belőle. Ezután egy 5 lépcsős eljárással lepárolják, és ezután átszállítják Cognac-ba. Onnan származó, többször átszűrt forrásvízzel fokolják be. Azért is fontos a terület talajáról származó forrásvíz, mert nagyon egyedi jelekkel rendelkezik.

Ez után következik a palackozás. Kimondottan érdekes a hosszúkás nyak, a füstüveg jelleg, és a háttérben lévő festői táj és a vadludak. A ‘termék’ minden részletéből sugárzik az odafigyelés és a minősèg.

Illat: Elegáns és könnyed aromákkal telt.

Íz: Ropogós. Ez a gabonavodkákra jellemző jegy. Krémes és édeskés zamat.

Rendeld meg a Grey Goose vodkát telefon a 06705123229 en vagy a piafutar.hu oldalon és kapd meg akár 30percen belül Budapesten.