Monkey 47

2011-ben a szeszesital-verseny történelmében első alkalommal egy német gin nyerte el az International Wine and Spirit Competition (IWSC) „Gin Worldwide” best in category díját, majd ugyanebben az évben aranyérmet szerzett a World Spirit Awards versenyen is. A Monkey 47 azóta félelmetes magabiztossággal hódította meg a világ bárjait, és mára a majom lassan ugyanannyira összefonódott a ginnel, mint a szarvas a gyomorkeserűvel.

Német gyártású gin, amelyet a készítői nem titkoltan eleve arra hoztak létre, hogy kitűnjön a többi közül. Talán az egyik legnagyobb, összetettebb gin ma a piacon. A 47-es szám nem csak az alkoholfokot jelzi, hanem a benne lévő alapanyagok számát is. Rengeteg különlegesebb illatos-és fűszernövényt használtak, amihez más cégek talán hozzá sem mertek volna nyúlni. A Monkey 47 gin egy minden tekintetben komplex és robosztus gin.

Eszméletlenül gazdag és érdekes aromavilággal rendelkezik, melyben a 47 összetevő csodálatos illatainak tökéletes harmóniája jelenik meg. A friss borókás citrusosság mellett fás, füves, édes, fenyőgyantás jegyzetek is megjelennek. Kiváló összhangjában az ízek harmóniája tökéletesharmóniája jelenik meg. A friss borókás citrusosság mellett fás, füves, édes, fenyőgyantás jegyzetek is megjelennek. Kiváló összhangjában az ízek harmóniája tökéletes ízélményt eredményez. Az első kóstoláskor megjelenő élénk citrusosságot, fűszeres jegyzetek és jellegzetes fenyős, fás karakterek követik. Lecsengése igazán hosszú, rendkívül száraz, melyben a fenyőfa jellegzetes karaktere is kibontakozik. Kiváló értékeit önmagában fogyasztva mutatja meg igazán, de prémium minőségű koktélokhoz keverve is remek.